Beschrijving

Te koop 
Prachtig pand gelegen in Ridderkerk gelegen vlakbij aan de Waal en het Waalbos. Dé plek voor vele recreatieve attracties of – populair als altijd – voor wandel- en fietsrecreatie. Waarna het volop genieten is van bijvoorbeeld een lunch op het zonnige terras, een heerlijke borrel of een uitgebreid (à la carte) diner voorzien van in het sfeervolle restaurant wijn bar van BARDOT Ridderkerk. De exploitant van het pand, die huurder is van een brouwerij. 

Kwaliteit, service en goed gastheerschap staan bij BARDOT hoog in het vaandel en dat is te zien aan de mooie recensies van de (terugkerende) gasten. De keuken is Nederlands en Frans georiënteerd en de à la carte kaart wijzigt regelmatig. De gerechten van het seizoen worden niet vergeten.

Voor een kleinschalig feestelijk samenzijn is er een prachtige ruimte die zich voor verschillende doeleinden leent. De zaal straalt gezelligheid uit en kent een fijne lichtinval vanwege de diverse raampartijen en openslaande deuren. Wie BARDOT binnenstapt, betreedt een plek die warm, modern en sfeervol aandoet. Het ruime terras biedt nog eens plaats voor vele gasten. 
BARDOT ligt aan de drukke Rijksstraatweg in de wijk Rijsoord en is goed zichtbaar. Parkeervoorzieningen zijn er voldoende.

De verkoper van de heeft een langdurig huurovereenkomst met een brouwerij die het pand verhuurd aan BARDOT.

Vraagprijs onroerende zaken: € 840.000,– k.k.

Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met de makelaar.

Kenmerken