Beschrijving

Omschrijving:

De Ouzerie is gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht aan de Van Asch van Wijckskade, direct achter de bruisende Voorstraat en grenzend aan de Vogelenbuurt. Deze buurt wordt gekenmerkt door relatief veel twee verdieners en gezinnen. De Voorstraat is op dit moment de meest florerende straat, waar het ene na het ander concept de grond uit schiet. Dit gebied verbindt bovendien de Neude aan de Biltstraat. Vanaf het restaurant ben je in 5 minuten lopen op de Neude en nog eens 5 minuten op het centraal station.

Je kunt bij het restaurant terecht voor borrel, diner en feest. In de zomer zit je heerlijk op het zonnige terras met vrije uitkijk. Je hebt hier zon tot zeker 20.30uur! Inclusief bar zijn er binnen totaal 67 zitplaatsen. Op het terras zijn momenteel 20 zitplaatsen met mogelijkheid tot uitbreiding. Er is een mooie professionele keuken aanwezig met goed onderhouden apparatuur. Het is een prachtige locatie die kant en klaar staat voor verschillende horeca concepten.

Kenmerken:
Bereikbaarheid
Goed bereikbaar met zowel de auto, het openbaar vervoer als de fiets of te voet. Voldoende betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving.

Ligging
Op zo’n 5 minuten van het station Utrecht centraal.

Openingstijden
Maandag, dinsdag en woensdag gesloten. Donderdag tot en met zondag geopend vanaf 17:00 uur tot en met 23:00 uur.

Belendingen
Met name woningen/appartementen (koop en huur), verschillende praktijken (advocaat/vastgoed/huisartsen), speelplein en een basisschool.

Parkeren
Met name in de straat en bij het schoolplein (tegen betaling).

Bestemming/gebruik
Horeca, restaurantbedrijf.

Brandveiligheidseisen
Het pand voldoet volgens verkoper aan de brandveiligheidseisen.

Inrichtingseisen
Het pand voldoet volgens verkoper aan de inrichtingseisen.

Afnameverplichtingen
Geen afname verplichtingen.

Bruikleengoederen
Tapinstallatie en koelingen.

Automatenverplichting
Niet van toepassing.

Leasecontracten
Koffiemachine (t/m 2020).

Muziekovereenkomst
Niet van toepassing.

Personeel
Er zijn geen vaste medewerkers in dienst. Het bedrijf werkt met nul uren contracten en oproepkrachten. Er is 1 meewerkende eigenaar.

Omzetindicatie
€ 250.000 per jaar, ex BTW (openstelling in de avond en 7 dagen per week geopend, 12 maanden per jaar). Er zit veel omzet potentieel in dit pand en deze locatie, zeker wanneer er daghoreca aan toe wordt gevoegd.

Bijzonderheden
- De enige horecagelegenheid in deze straat
- In een hippe/gewilde wijk
- Zonnig terras
- Aan de vrijmarkt (Koningsdag)

Vraagprijs
De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt
€ 125.000,--.

De huurprijs
De huurprijs van het pand bedraagt € 2500,-- per maand.

De Huurovereenkomst
Het huurcontract is ter overname met een einddatum in overleg óf een volledig nieuw contract van 5 jaar met 5 jaar verlenging.

Kenmerken